Bosch KGN49XLEA Ψυγειοκαταψύκτης 438lt Total NoFrost Υ203xΠ70xΒ67εκ. Inox

KGN49XLEA
999,00 €
με ΦΠΑ

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
259 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
438 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
108 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
330 lt
Επίπεδο Θορύβου
40 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
203 cm
Πλάτος
70 cm
Βάθος
67 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στον Συμπιεστή
 

XXL ψυγειοκαταψύκτες με 10 εκατοστά επιπλέον πλάτος.

Τα μόλις 10 εκατοστά επιπλέον πλάτος, κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά σε ωφέλιμο χώρο! Χάρη σε αυτά τα επιπλέον εκατοστά, σε σύγκριση με ένα συνηθισμένο μοντέλο, μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα ακόμη και μεγάλα μαγειρικά σκεύη, ολόκληρα ταψιά και δίσκους σερβιρίσματος και άλλα μεγάλα δοχεία και αντικείμενα.

Τοποθετήστε το ψυγείο σας στη θέση που σας εξυπηρετεί.

Τοποθετήστε το ψυγείο σας χωρίς περιορισμούς. Χάρη στην καινοτόμα και μοναδική τεχνολογία full skin condenser, είναι πλέον δυνατόν να τοποθετήσετε το ψυγείο σας χωρίς περιορισμούς σχετικά με τα πλαϊνά του τοιχώματα, αφού δεν υπάρχει πια κίνδυνος συμπύκνωσης υδρατμών. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε 2 Full NoFrost ψυγειοκαταψύκτες σε συνδυασμό side by side, για να αποθηκεύετε μέχρι και 1000 l καθαρού φορτίου φρέσκων τροφίμων!

Το περιεχόμενο του ψυγείου σας, στο προσκήνιο.

Οι λυχνίες LED φέρνουν μια εντελώς νέα φιλοσοφία στο φωτισμό των ψυγείων, καθώς εγγυώνται ομοιόμορφο και άπλετο φωτισμό. Οι λυχνίες LED χρησιμοποιούν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα και έχουν περισσότερη διάρκεια ζωής, απ' ό,τι τα συμβατικά φώτα ψυγείου.

Πλήρης ευελιξία στην κατάψυξη.

Μπορείτε να αφαιρέσετε πανεύκολα όλα τα ράφια με γυαλί ασφαλείας από το χώρο του καταψύκτη, ώστε να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε, για παράδειγμα, μια πολυώροφη τούρτα ή μια ολόκληρη γαλοπούλα. Τα μεγάλα τρόφιμα, όπως μια οικογενειακή πίτσα, μπορείτε να τα στοιβάζετε στις γυάλινες επιφάνειες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προστατεύει το κατεψυγμένο φαγητό από την απόψυξη.

Τα κατεψυγμένα τρόφιμα πρέπει να καταψύχονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να διατηρούν τις βιταμίνες τους, τη διατροφική τους αξία, την όψη και τη γεύση τους. Με τη λειτουργία του αυτόματου SuperFreezing μικρές ποσότητες τροφίμων καταψύχονται γρηγορότερα ενώ αποφεύγεται η απόψυξη των ήδη κατεψυγμένων τροφίμων. Ο καταψύκτης αναγνωρίζει τις αυξήσεις στη θερμοκρασία και την προσαρμόζει αυτόματα για καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης.

Εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του ψυγείου σας.

Όταν είναι γεμάτο το ψυγείο σας, είναι δύσκολο να θυμάστε τα φρέσκα τρόφιμα που έχετε αποθηκεύσει στο πίσω μέρος. Γι' αυτό τον λόγο, το ράφι EasyAccess έχει δημιουργηθεί για να μπορείτε να βλέπετε το εσωτερικό του ψυγείου σας με μια ματιά. Τραβήξτε το για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τρόφιμά σας. Έχει κατασκευαστεί από άθραυστο γυαλί και είναι εύχρηστο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εντοπίζετε γρήγορα τα σωστά υλικά για το επόμενο γεύμα.

Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης διευκολύνουν περισσότερο και εξοικονομούν ενέργεια.

Τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, σας επιτρέπουν να ελέγχετε ανεξάρτητα τα τμήματα της συντήρησης και της κατάψυξης. Με τα εύχρηστα ηλεκτρονικά χειριστήρια, μπορείτε να ρυθμίζετε τις θερμοκρασίες τους μεμονωμένα και να αποφεύγετε τη μεταφορά των οσμών.

Το ψυγείο που ξέρει, πώς να διατηρείται δροσερό.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία SuperCooling πριν πάτε για τα ψώνια σας, χαμηλώνει η θερμοκρασία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε τα νέα σας τρόφιμα να διατηρηθούν στη σωστή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία χαμηλώνει με το πάτημα ενός κουμπιού (κατά 2°C κατ' ελάχιστο). Για να αποφευχθεί η σπατάλη ενέργειας, η λειτουργία επανέρχεται αυτόματα στις αρχικές συνθήκες μετά από περίπου 6 ώρες.

KGN49XLEA

Χαρακτηριστικά

Ύψος
203

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie