Gorenje NRK6191ES4 Ψυγειοκαταψύκτης 300lt Total NoFrost Υ185xΠ60xΒ59.2εκ. Inox

NRK6191ES4
550,00 €
με ΦΠΑ

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
302 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
300 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
96 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
204 lt
Επίπεδο Θορύβου
38 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
185 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
59,2 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

IonAir με λειτουργία MultiFlow 360°

Ιδανικό μικροκλίμα σε κάθε ράφι

Προηγμένη τεχνολογία στα ψυγεία μιμείται τη φυσική διαδικασία του ιονισμού για να κρατήσει τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό. Αρνητικά φορτισμένα ιόντα που δημιουργούνται από τη συσκευή συνεχώς ανανεώνουν τον αέρα δημιουργώντας ένα ιδανικό μικροκλίμα για τα νωπά τρόφιμα. Το σύστημα εξαερισμού Multiflow 360 ° κατανέμει ομοιόμορφα το ιονισμένο αέρα μέσα από 14 οπές εξαερισμού για να διατηρήσει σταθερή τη θερμοκρασία σε κάθε ράφι.

AdaptTech

Ένα ψυγείο που αναγνωρίζει τις συνήθειές σας

Αυτό το έξυπνο σύστημα επινοήθηκε για να διατηρεί η βέλτιστη θερμοκρασία στο ψυγείο, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα. Όταν η πόρτα είναι ανοιχτή, η θερμοκρασία ανεβαίνει απότομα και το τρόφιμο εκτίθεται σε ένα θερμικό σοκ το οποίο με τη σειρά του, του προκαλεί να χαλάσει νωρίτερα. Το ψυγείο παρακολουθεί συνεχώς και αναλύει τον τρόπο που το χρησιμοποιούν. Έτσι, μπορεί να προβλέψει πότε θα ανοίξει την πόρτα του ψυγείου και λίγο πριν το κάνετε, μειώνει τη θερμοκρασία κατά 1 ή 2 ° C για να βεβαιωθεί ότι σταθερή θερμοκρασία διατηρείται και ότι το τρόφιμο μένει φρέσκο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά.

NoFrost Plus

Τέλος στην κουραστική απόψυξη

Ένα από τα καλύτερα συστήματα ψύξης στην αγορά, που έχει εγκατασταθεί στην κατάψυξη, αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου και παγετού έτσι ώστε να κρατήσει την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή, ενώ στο χώρο του ψυγείου, διατηρεί ένα ιδανικό μικροκλίμα για τα νωπά τρόφιμα. Η κυκλοφορία του ιονισμένου αέρα εμποδίζει την τροφή από το στέγνωμα και διατηρεί τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά της.

FastFreeze

Ταχεία κατάψυξη

Η λειτουργία FastFreeze παγώνει τα τρόφιμα στους -24 ° C για να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος των μετάλλων στα τρόφιμα. Μετά από περίπου 2 ημέρες, η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα και η θερμοκρασία στον καταψύκτη επανέρχεται στην αρχική ρύθμιση.

CrispZone με HumidityControl

Φρούτα και λαχανικά από τον κήπο

Το CrispZone είναι ένα συρτάρι που με την χαμηλή θερμοκρασία του και την επιλογή ρύθμισης της υγρασίας διατηρεί τα φρούτα και λαχανικά σας ολόφρεσκα ακόμα και μετά από αρκετές μέρες.

NRK6191ES4

Χαρακτηριστικά

Ύψος
185

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie