Αποκωδικοποιητής για επίγεια ψηφιακή τηλεόραση URZO336B

URZO336B
29,00 €
με ΦΠΑ

Ο δέκτης URZ0336B επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών στα πρότυπα DVB-T και DVB-T2 . Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει τη νέα μορφή H.265 HEVC , χάρη στην οποία εγγυάται τη σωστή λειτουργία μετά από αλλαγές στο πρότυπο κωδικοποίησης. Η συσκευή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μια πιο πλούσια προσφορά προγραμμάτων σε πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Εύκολη σύνδεση με οποιαδήποτε τηλεόραση

Ο δέκτης URZ0336B είναι εξοπλισμένος με υποδοχή HDMI, χάρη στην οποία μπορείτε να τον συνδέσετε σε όλα τα νεότερα μοντέλα τηλεοράσεων και να παρακολουθήσετε προγράμματα σε ποιότητα FullHD. Οι κάτοχοι παλαιότερων τύπων τηλεοράσεων μπορούν επίσης να συνδέσουν εύκολα το δέκτη χρησιμοποιώντας την υποδοχή SCART, δηλαδή την υποδοχή ευρώ.

Δέκτης DVB-T2 και συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων σε ένα

Το URZ0336B λαμβάνει ψηφιακά επίγεια τηλεοπτικά προγράμματα σε ποιότητα Full HD . Επιπλέον, η θύρα USB που βρίσκεται στον μπροστινό πίνακα σάς επιτρέπει να αναπαράγετε τις αγαπημένες σας ταινίες, φωτογραφίες ή αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε μονάδα flash ή εξωτερική μονάδα δίσκου.

Λειτουργίες δέκτη

EPG - εφημερίδα με τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν θα χρειάζεστε πλέον. Ο αποκωδικοποιητής Cabletech DVB-T2 είναι εξοπλισμένος με μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε πότε μεταδίδονται τα αγαπημένα σας προγράμματα ακόμη και 7 ημέρες νωρίτερα.

PVR - δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας εκπομπή; Προγραμματίστε την εγγραφή και παρακολουθήστε την όποτε θέλετε. Χάρη στη λειτουργία PVR, δεν χρειάζεται επίσης να επιλέξετε τι θέλετε να παρακολουθήσετε, επειδή μπορείτε να εγγράψετε ένα πρόγραμμα που μεταδίδεται σε ένα κανάλι ενώ παρακολουθείτε ένα άλλο κανάλι.

Timeshift - μην αφήσετε την πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της ταινίας να ξεφύγει από την προσοχή σας! Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να σταματήσετε το πρόγραμμα που παρακολουθείτε, να συνεχίσετε την παρακολούθηση ή να επαναφέρετε ανά πάσα στιγμή. Γονικός έλεγχος

Χρονοδιακόπτης - Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να προγραμματίσετε μια εγγραφή ή να ενεργοποιήσετε και να αλλάξετε το δέκτη σε ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα.

Γονικός έλεγχος - μείνετε ενημερωμένοι με τα προγράμματα που παρακολουθεί το παιδί σας! Ο δέκτης Cabletech dvb t με γονικό έλεγχο θα σας επιτρέψει να ορίσετε την ηλικία του παιδιού σας και να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τα κανάλια που πιστεύετε ότι δεν πρέπει να παρακολουθούν.

Ήχος Dolby Digital Plus

Ο δέκτης URZ0336B αναπαράγει ήχο σύμφωνα με το πρότυπο κωδικοποίησης E-AC-3 . Το Dolby Digital Plus είναι ο εξαιρετικής ποιότητας, χωρικός ήχος των αγαπημένων σας ταινιών και προγραμμάτων.

Χρησιμοποιήστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο

Το κομψό, μαύρο περίβλημα σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος κάνει τον δέκτη DVBT να ταιριάζει απόλυτα με το ντουλάπι της τηλεόρασής σας. Η ευκολία χρήσης της συσκευής διασφαλίζεται από ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο με τη λειτουργία TV Control. Ο κατάλληλος προγραμματισμός των κουμπιών καθιστά δυνατή τη γρήγορη και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών τόσο της τηλεόρασης όσο και του δέκτη με ένα τηλεχειριστήριο.

Προγραμματισμός εξ αποστάσεως

1. Στρέψτε τους πομπούς των τηλεχειριστηρίων ο ένας προς τον άλλο στο ίδιο ύψος.
2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί SET μέχρι να ανάψει η κόκκινη ένδειξη.
3. Στο τηλεχειριστήριο του δέκτη, πατήστε ένα από τα προγραμματιζόμενα κουμπιά (βρίσκονται στο πλαίσιο TV CONTROL).
4. Πατήστε το ίδιο κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης πολλές φορές.
5. Μετά τον επιτυχή προγραμματισμό, το LED θα αναβοσβήσει δύο φορές.
6. Πατήστε το κουμπί SET για έξοδο από τη λειτουργία σύζευξης.
7. Στο κουμπί έχει εκχωρηθεί μια λειτουργία. Εάν το κουμπί δεν λειτουργεί, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

URZO336B

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie