Χλοοκοπτικό μηχάνημα ηλεκτρικό STIGA COMBI 340C 1800W

94380068
199,00 €
με ΦΠΑ

Χλοοκοπτικό μηχάνημα ηλεκτρικό STIGA COMBI 340C

Τα ελαφριά, συμπαγή και εύχρηστα, ηλεκτρικά χλοοκοπτικά STIGA είναι ιδανικά για τον ερασιτέχνη κηπουρό. Με τροφοδοσία μέσω ηλεκτρικού καλωδίου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βενζίνη ή τα καυσαέρια. Και ο ηλεκτρικός κινητήρας σημαίνει ότι το χλοοκοπτικό είναι επίσης πιο αθόρυβο.

Χειροκίνητο χλοοκοπτικό με ηλεκτροκινητήρα 1800 W και κάδο συλλογής της κομμένης χλόης 40 λίτρων.

Λεπτομέρειες και προδιαγραφές προϊόντος

Η ηλεκτρική χλοοκοπτική μηχανή STIGA Combi 340C είναι μικρή και ζυγίζει μόλις 14 κιλά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφριά και πρακτική στη χρήση.

Αυτή η ευέλικτη και άνετη χλοοκοπτική μηχανή τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1800 W και το ύψος κοπής, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι θέσεις που κυμαίνονται από 25 mm έως 75 mm, ρυθμίζεται κεντρικά με μοχλό με εργονομική λαβή.

Ο κάδος συλλογής της χλόης είναι 40 λίτρα και διαθέτει ένα παράθυρο ως ένδειξη για το γέμισμα του κάδου.

Η χλοοκοπτική μηχανή Combi 340C μπορεί επίσης να κάνει και mulching, μια λειτουργία κοπής που τεμαχίζει το χόρτο και το τοποθετεί στο έδαφος ως λίπασμα.

Η λαβή με διπλά χειριστήρια, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικές θέσεις, μπορεί να διπλωθεί γρήγορα χρησιμοποιώντας το σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης, για να μειωθεί ο χώρος αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείται.

Περιλαμβάνεται το kit mulching.

94380068

Χαρακτηριστικά

WATT
1800

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά Προϊόντα ( 10 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie