Electric Scooter Skateflash Urban S1

SKS1-1
260,00 €
με ΦΠΑ

Electric Scooter Skateflash Urban S1

Electric Scooter Skateflash Urban S1

Διασκεδάστε με το ηλεκτρικό πατίνι Skateflash S1 ιδανικό για μετακίνηση σε κοντινές αποστάσεις. Διαθέτει κινητήρα 250Watts που επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 23km / h,  χαλύβδινο πλαίσιο και τροχούς πλάτους 6 και 5.5 ιντσών. Η μπαταρία εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία έως 12 χιλιόμετρα έτσι ώστε να μετακινηθείτε χωρίς προβλήματα. Με ένα πλήρως πτυσσόμενο σύστημα το Skateflash S1 electric scooter είναι ο τέλειος συνδυασμός διασκέδασης και μετακίνησης με στυλ και άνεση.

SKATEFLASH – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η SKATEFLASH είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη και εδρεύει στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την κατασκευή και διάθεση ηλεκτροκίνητων οχημάτων όπως ηλεκτρικά scooters (πατίνια), ηλεκτρικά ποδήλατα, και hoverboards.
Είναι ευρέως γνωστή για τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως οι δυνατοί κινητήρες, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό design, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Γιατί να επιλέξω ηλεκτρικό scooter;
  • Είναι ιδιαίτερα οικονομικά σε σχέση με τα βενζινοκίνητα μέσα. Κατά μέσο όρο ένα ηλεκτρικό πατίνι στοιχίζει από 250-800 ευρώ και επίσης έχουν χαμηλά λειτουργικά έξοδα. Απλά το φορτίζεις στο σπίτι ή στη δουλειά .
  • Δεν απαιτείται δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια!
  • Είναι φιλικά προς το περιβάλλον διότι δεν εκπέμπουν ρύπους!
  • Εύκολο στην αποθήκευση, διπλώνει
  • Αποφεύγεις το συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
SKS1-1

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά Προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie